O×L
	
	
	
	
	
	


	
	

Missie

Studio O×L is opgericht om de algemene kwaliteit in de dagelijks omgeving te vergroten. Dit houdt in dat ons hoofddoel bestaat uit het ontwikkelen van faciliteiten die het plezier en het comfort van het dagelijks leven verhogen. We staan dus voor plezier en comfort.
Studio O×L acteert op het randje van de maakbare samenleving. We geloven niet dat een gebouwontwerp direct een beter maatschappij maakt, maar wel dat de maatschappij zichzelf elke dag maakt door middel van werkverbanden, sociale netwerken en gemeenschapsvormen. Een goed ontworpen gebouwde omgeving draagt bij aan de sociale ontwikkeling en beleving van straten, buurten, wijken of stadsdelen. Wij streven ernaar dit proces te ondersteunen met advies en planuitwerkingen voor duurzaam onderdak en een weerbarstig gebouwde omgeving.

Studio O×L is gespecialiseerd in;

1. Stadsontwikkeling.
2. Architectonisch planontwikkeling.
3. Interieur ontwerp en inrichting.
4. Bouwtechnische oplossingen.
5. Bouwkundig advies.

Voor al deze onderwerpen kunt bij ons terecht voor; Haalbaarheidsonderzoeken, bouwaanvragen, zoneringsplannen, oppervlakte analyses, bouwmanagement, tekenwerk, 3D Visualisaties, benchmarking en pitch presentaties.

Het hoofddoel van Studio O×L is het genereren van ruimtelijk plezier en comfort. Daarom werken we vaan in multidisciplinaire teams en brengen we uw idees graag op een hoger niveau. Kijk gerust bij ons missionstatement om te zien wat onze motivatie precies is of vraag ons naar de inlogcode van onze site om te zien wie we zijn.

DE DIP

HULS & HUIS

STAPELTUINEN

TANDARTS BLOKKEN

BOHEMIAN HOSTEL

COLOURS OF ASIA CENTRUM

DE GROENE RIDDER

DE NIEUWE HOMMEL

GARAGE LOFT

HALLENHUIS

HANNOVER WATERKANT

HOUSE GOEMAN

THE GAME IS ON

VLEUGEL HUIS

WIGHUIS

ARCHITECTURE IN LIMBO HISTORY

ARCHITECTURE IN LIMBO URBAN STRATEGY

BORDER CROSSING FACILITY

CLUB SWING

EXPLORE LAB

SUSTAINABLE INTERVENTIONS IN JAKARTA