Oostendorp

Na het behalen van zijn bachelor bouwtechniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Heeft Ir Wouter Oostendorp zijn master Architectuur aan de TU Delft Cum Laude afgerond. Wouter was naast zijn studie actief in verschillende commissies van de TU en werd uiteindelijk voorzitter van de opleidingscommissie. Hierdoor kon hij verschillende educatieve programma’s opzetten waaronder de multidisciplinaire afstudeer programma ‘Explore-Lab’. Deze masteropleiding heeft ondertussen meer dan 500 honderd afstudeerders voortgebracht waaronder Archi-prix winnaars. Op dit moment geeft hij les als Docent aan de masteropleiding Urbanism van de TU Delft.

Wouter is mede auteur van ‘Architecture in Limbo’, Amsterdam NL en ‘Interpreting Modernism, Journeys’ CCA Montréal CA.

Na te hebben gewerkt bij MVRDV, Paul de Ruiter, LIAG en Baumschlager Eberle Hongkong, is Wouter nu co-oprichter van Studio O×L. De studio is een architecten bureau dat zich bezig houdt met onderzoek en ontwerp.

Steenkamp

Joop is als architect afgestudeerd aan de faculteit bouwkunde van de TU Delft. Hij heeft meer dan 15 jaar werkervaring bij een brede selectie aan architecten bureaus zoals SeARCH, Korth Tielens, DeZwarteHond en LIAG. In zijn carrière heeft Joop zowel kleinschalige als grootschalig complexe projecten gerealiseerd. Daarbij zijn de technische uitwerking en het proces zijn specialiteit. Joop heeft meestal gewerkt aan onderwijsgebouwen, privé woningen en grote woningbouw projecten. Zijn doel was altijd om de gebruikerswens optimaal tot zijn recht te laten komen in een ontwerp. In het geval van onderwijs gebouwen kan Joop binnen het krachtenveld van de gebruikerswensen, de technische mogelijkheden, de wettelijke randvoorwaarden en het budget iets neer zetten wat voor alle betrokkenen betekenis heeft. Sinds 2012 is Joop mede eigenaar van Studio O×L en betrokken met bouwopgave 's met een nadruk op hergebruik van maatschappelijk vastgoed.

Wouter Oostendorp, M.Sc.

+31 (6) 49394736
wouter@studio-oxl.com
www.studio-oxl.com

Joop Steenkamp M.Sc.

+31 (6) 24563641
joop@studio-oxl.com
www.studio-oxl.nl

O×L


info@studio-oxl.com
www.studio-oxl.nl
Schiekade 189
3013 BR Rotterdam
5de etage Unit 5.11